1402/09/07 تعداد بازدید: 53
print
 باحضور مربیان صنایع غذایی وکشاورزی ۹ استان وبه میزبانی مشهدمقدس صورت گرفت،

برگزاری دوره مهارتی "مربیگری نانوایی نان های حجیم ونیمه حجیم"

 باحضور مربیان صنایع غذایی وکشاورزی ۹ استان وبه میزبانی مشهدمقدس صورت گرفت،

 

✔ برگزاری دوره مهارتی "مربیگری نانوایی نان‌های حجیم ونیمه حجیم" باحضور مربیان توانمند آموزش فنی وحرفه ای از استان‌های خراسان رضوی،جنوبی،شمالی،کرمان،اصفهان،آذربایجان غربی،آذربایجان شرقی،همدان وگلستان، دوره آموزشی"مربیگری نانوایی نان های حجیم ونیمه حجیم"به میزبانی مشهد مقدس ودرمرکز آموزش نانوایی مرکز آموزش فنی وحرفه ای شماره ۲ شهیدنعمتی و آموزشگاه فنی وحرفه ای آزاد صنایع پخت مشهدبرگزار گردید.

 

◽️انتخاب آرد مناسب برای تولید نان

◽️الک کردن وتوزین ومخلوط کردن آرد برای تولید نان

◽️انتخاب کمیت وکیفیت مواد اولیه مناسب برای تهیه خمیر

◽️تهیه خمیر وعمل آوری وچانه گیری

◽️شکل دهی به خمیر وتخمیر نهایی

◽️کنترل فرایند پخت وسرد کردن نان ازجمله شایستگی های این دوره آموزشی می باشد.

 

گفتنی است این دوره آموزشی طی ۴ روز وبا مربیگری"رضاجابری رئیس مرکزآموزش فنی وحرفه ای شماره ۲ مشهد" برگزار می گردد.

نظرات:

loader