دومین جشنواره غذا، دسر و فینگرفود و نخستین جشنواره غذای کودک در کاشمر برگزار شد .
به گزارش روابط عمومی مرکز کاشمر در خراسان رضوی ، این جشنواره که به همت مجتمع فنی و حرفهای اقاقیا و با همکاری مرکز آموزش فنی و حرفهای کاشمر به مناسبت هفته ملی کارآفرینی و ترویج آموزشهای فنی و حرفهای در تالار مهراد کاشمر برگزار شد علاقهمندان به آشپزی با پخت انواع غذاهای متنوع و تهیه انواع دسرها هنر خود را در این زمینه به نمایش گذاشتند.
ابوالفضل خبازی رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای کاشمر بهرهگیری از تجربیات دیگران، ارتقای سطح آگاهی مردم درزمینهٔ تغذیه سالم، معرفی غذاهای سنتی و آشنایی خانوادهها با غذاهای اصیل منطقه، ارائه و معرفی شیوههای صحیح طبخ غذا را از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره عنوان کرد وی با ابراز خرسندی از حضور و مشارکت فعال صنف رستورانداران و آشپزخانههای کاشمر و سایر افراد علاقهمند به هنر آشپزی در این جشنواره تأکید کرد: امیدواریم با برگزاری مستمر این جشنوارهها گامی مهم و اثرگذار درزمینهٔ ارتقای سطح علمی و آگاهی خانوادهها در طبخ غذاهای سالم و مفید برداریم.
در ادامه سرکشیکی دبیر اجرایی و مدیریت مجتمع فنی و حرفه ای اقاقیا اظهار داشت: دستپخت شرکتکنندگان در هشت بخش مورد ارزیابی و داوری قرار گرفت که سید جواد غفوریان سرآشپز بینالمللی کشورمان بهعنوان داور جشنواره ، بر اساس طعم، تزیین غذا و ارزش غذایی در بخش غذاهای سنتی، فینگرفود، حرفهای، تزئینات سالاد و میز، ترشیجات، میوهآرایی، کیک و دسر و غذای کودکان نفرات برتر را معرفی کرد