معرفی حرفه آموزش پخت غذا با پوشش خمیری
1396/06/01 تعداد بازدید: 1724
print

آموزش حرفه پخت غذا با پوشش خمیری بمدت 60 ساعت که 9 ساعت آن به مطالب نظری و 51 ساعت اختصاص به کار عملی دارد . کارآموزان پس از گذراندن دوره آموزشی می توانند از عهده تهیه مواد اولیه ، بازکردن برش و پخت انواع خمیر و تزئین غذاهای خمیری برآیند . کارآموزان در پایان دوره آموزشی پس از قبولی در آزمونهای تئوری و عملی می توانند گواهینامه مهارت دریافت نمایند .

کد استاندارد : 5-31/95/1/2/1

استاندارد پخت غذا با پوشش خمیری :research.irantvto.ir/uploads/83_315_pokht%20ghaza%20poshesh%20khamir.pdf