نشست بین رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با معاون تربیت و آموزش ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور، نشست مذکور با حضور محمدامین سازگارنژاد، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس این سازمان، علیرضا شیخ، معاون تربیت و آموزش ارتش جمهوری اسلامی ایران و جمعی از مسؤولان دو مجموعه مورخ 30/5/96 در محل این سازمان برگزار شد.
معاون تربیت و آموزش ارتش جمهوری اسلامی ایران در نشست مذکور خبر داد: تاکنون 206 هزار نفر- دوره ویژه سربازان ارتش جمهوری اسلامی در کارگاه آموزش های مهارتی فنی و حرفه ای مستقر در پادگان ها و محل استقرار یگان های مختلف ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شده است .
وی با بیان اینکه طیف وسیعی از سربازان ارتش در پست های مهندسی تخصصی برای کسب آموزشهای مهارتی مراجعه می کنند که 40 درصد این افراد که مجرب هم هستند و در دوره های تخصصی آموزش می بینند ، خواستار صدور گواهینامه آموزشی برای این افراد از سوی سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور شد.
محمد امین سازگارنژاد در این خصوص بیان داشت: طرحی را با همفکری و همکاری مسوولان مربوطه دو مجموعه تهیه شود که بخش آموزش، آزمون و استاندارد آن مشخص شود و سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور این آمادگی را دارد تا طرح را عملیاتی نماید.
وی با بیان اینکه گواهی حضور با گواهینامه مهارتی تفاوت دارد و اینها را می توان به یک نماد تبدیل کرد افزود: این بستگی به علایق، دانایی و توانایی فرد دارد و ما باید نظام تشویق را راه اندازی کنیم تا افرادی که صاحب صلاحیت هستند وارد عرصه های مختلف اقتصادی و نظامی شوند .
رییس سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور بیان داشت: در این خصوص سامانه الکترونیکی را می توانیم طراحی کنیم که بتوانید در سطح کشور مدیریت کنید.
وی افزود: سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور به گونه ای عمل خواهد کرد که ارتش جمهوری اسلامی ایران برای مهارت آموزی صاحب صلاحیت شود و برای واجدین صلاحیت و متخصصین شاغل در ارتش دوره های آموزشی پداگوژی برگزار و گواهینامه مربی گری صادر می کنیم.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه تجهیز منابع انسانی جهت احراز صلاحیت برای اجرای دوره های آموزشی می باشد، افزود: آماده ایم در این خصوص آموزش های مجازی را توسعه دهیم و تولید محتوای آموزشی را با همکاری ارتش جمهوری اسلامی پیگیری نمائیم.