جهانگیری: ارتقای کیفی و کمی آموزش های فنی و حرفه ای ضروری است
1400/03/25 تعداد بازدید: 143
print
 جهانگیری: ارتقای کیفی و کمی آموزش های فنی و حرفه ای ضروری است

تهران - ایرنا - معاون اول رییس جمهوری از آموزش فنی و حرفه ای به عنوان یک ضرورت جدی برای توسعه و اداره کشور یاد کرد و گفت: باید برنامه ریزی ها و تدابیر لازم اندیشیده شود تا آموزش های فنی و حرفه ای و مهارتی هم به لحاظ کمی و هم از نظر کیفی ارتقا پیدا کند.

 جهانگیری: ارتقای کیفی و کمی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای ضروری است


 

 

تهران - ایرنا - معاون اول رییس جمهوری از آموزش فنی و حرفه‌ای به عنوان یک ضرورت جدی برای توسعه و اداره کشور یاد کرد و گفت: باید برنامه‌ریزی‌ها و تدابیر لازم اندیشیده شود تا آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و مهارتی هم به لحاظ کمی و هم از نظر کیفی ارتقا پیدا کند.

به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رییس جمهوری، جلسه شورای عالی آموزش و تربیت فنی، حرفه‌ای و مهارتی عصر سه شنبه 11 خرداد ماه به ریاست معاون اول رییس جمهوری برگزار شد.

 اسحاق جهانگیری با بیان اینکه معمولاً فارغ التحصیلان رشته های فنی و حرفه ای دغدغه ای برای حضور در بازار کار ندارند افزود: گزارش ها نشان می دهد که این افراد به دلیل برخورداری از مهارت های لازم، حتی قبل از فارغ التحصیلی از سوی بنگاه های اقتصادی جذب می شوند که این نشان دهنده تقاضا محور بودن آموزش های فنی و حرفه ای است.

جهانگیری با تأکید بر اینکه باید مهارت وتوانمندی افراد در سایر رشته ها نیز همانند فارغ التحصیلان رشته های فنی و حرفه ای بالا رود اظهار داشت: اخذ مدرک نباید هدف اصلی افراد باشد بلکه باید در کنار دریافت مدرک، مهارتها و توانمندی های فارغ التحصیلان رشته های دانشگاهی برای ورود به بازار کار نیز مورد توجه قرار گیرد.

معاون اول رییس جمهوری با قدردانی از دبیرخانه شورای عالی آموزش و تربیت فنی، حرفه ای و مهارتی به خاطر تلاش در جهت تدوین سیاست های کلان نظام جامع آموزش و تربیت فنی، حرفه ای و مهارتی خاطرنشان کرد: باید دستگاه های متولی در حوزه آموزش، مکلف شوند این سیاست ها را محقق سازند و گزارش های عملکرد خود و یا علت عدم تحقق را هر شش ماه یکبار به دبیرخانه شورا ارسال کنند.

در این جلسه که وزرای تعاون کار و رفاه اجتماعی، آموزش و پرورش و رییس سازمان امور اداری و استخدامی کشور نیز حضور داشتند، دبیر شورای عالی آموزش و تربیت فنی، حرفه ای و مهارتی گزارشی از روند تدوین سیاست های کلان نظام جامع آموزش و تربیت فنی، حرفه ای و مهارتی ارائه کرد و پس از بحث و تبادل نظر و اعمال برخی اصلاحات، این سیاست ها به تصویب رسید.

در این جلسه همچنین چارچوب صلاحیت حرفه ای ملی ایران مورد بحث و بررسی قرار گرفت و به تصویب شورا رسید و مقرر شد برای تصویب نهایی در جلسه هیئت وزیران مطرح شود.

نظرات:

loader