معرفی کارگاه جوشکاری
1399/06/13 تعداد بازدید: 557
print
معرفی کارگاه جوشکاری

دانش و مهارت مورد نیاز برای جوشکاری : هماهنگی خوب بین دست و چشم دقت زیاد در کار تمرکز خوب توانایی درک نقشه ها و برنامه های فنی مهارت در ریاضیات برای اندازه گیری ها در کار آگاهی از اصول و روش های ایمنی در کار توان بدنی مناسب

 دانش آموختگان این گرایش در زمینه های زیر توانائی کسب می کنند :

- طراحی و ارائه روش های اتصالات مواد در ساخت و تولید بر مبنای استانداردهای بین المللی.

- بررسی علل تخریب در اتصالات و ارائه روش های مناسب برای جلوگیری از آنها.

- آزمایش های کنترل کیفی بر مبنای استانداردهای بین المللی و تعیین کیفیت قطعه کار.

- بهینه سازی شرایط جوشکاری در واحدهای مختلف صنعتی و نوآوری در صنایع.

 

فرصت شغلی، بازارکار و وضعیت استخدام جوشکار :

استخدام جوشکار در موسسات تولیدی و صنعتی بزرگ مانند شرکت نفت، شرکت گاز، شرکت پتروشیمی، ماشین سازی (ماشین سازی اراک، ماشین سازی تبریز و…)، شرکت ایران خودرو، شرکتها و کارخانجات سازنده قطعات صنعتی مانند قطعات خودرو ، تجهیزات و ماشین آلات کشاورزی، لوازم خانگی، کارگاههای کوچک و بزرگ تولیدی از قبیل در و پنجره‌سازی آهنی و آلومینیومی، لوله‌کشی شوفاژ و حرارت مرکزی، لوله‌کشی گاز خانگی و تجاری، ساخت انواع کابینت،  میز تحریر، کمد و فایل، جوشکاری و صافکاری انواع خودروها امکان پذیر است.

 

چون معمولا کار جوشکاری در صنایع مختلف به هم شباهت های زیادی دارد، جوشکار می تواند به راحتی در صنایع گوناگون فعالیت کند. او می تواند به پست هایی مانند سرکارگر، مسئول شیفت یا مدیر کارگاه ساخت ارتقا یابد. با کسب تجربه بیشتر نیز امکان کسب پست هایی در بخش های بازرسی جوشکاری، کنترل کیفیت یا تست غیر مخرب وجود دارد. بسیاری از جوشکارانی که تحصیلات دانشگاهی دارند، به عنوان تکنسین و بازرس جوش مشغول به کار می شوند.

 

همچنین جوشکاران باتجربه در صورت داشتن سرمایه لازم می توانند به صورت مستقل کار کرده و کارگاه جوشکاری راه اندازی کنند.

 

با توجه به اینکه جوشکاری یکی از مشاغلی است که تقریبا در همه صنایع به آن نیاز است، بازارکار خوبی برای جوشکاران در کشور وجود داشته و آینده شغلی مناسبی نیز پیش روی آنها قرار دارد.