دهه کرامت میلاد حضرت امام رضا علیه السلام و حضرت معصومه سلام الله علیها مبارکباد
1402/02/30

دهه کرامت میلاد حضرت امام رضا علیه السلام و حضرت معصومه سلام الله علیها مبارکباد

دهه کرامت ،میلاد حضرت امام رضا علیه السلام و حضرت معصومه سلام الله علیها مبارکباد
ادامه خبر
ثبت نام بیست و یکمین مسابقات ملی مهارت از 21 اردیبهشت تا 31 خرداد1402
1402/02/27

ثبت نام بیست و یکمین مسابقات ملی مهارت از 21 اردیبهشت تا 31 خرداد1402

ثبت نام بیست و یکمین مسابقات ملی مهارت از 21 اردیبهشت تا 31 خرداد1402 در رشته های امنیت سایبری،پردازش ابری،مکاترونیک،فناوری آب،سرویس و نگهداری آب
ادامه خبر
#ترجمه متن #فارسی #حکمت_٣١ #نهج _البلاغه
1402/01/24

#ترجمه متن #فارسی #حکمت_٣١ #نهج _البلاغه

از ایمان پرسیدند،امام علی علیه السلام فرمودند: ایمان بر چهار پایه استوار است:
ادامه خبر
شعری در خصوص امام زمان و نوروز
1402/01/16

شعری در خصوص امام زمان و نوروز

طرح و خوشنویسی از ققنوس بی بال در اوج آسمان - روزها نو نشده کهنه تر از دیروز است-گر کُند یوسف زهرا نظری نوروز است-لحظه ها در تپش تاب و تب آمدنش - آسمان چشم به راه قدمش هر روز است.
ادامه خبر
معرفی کارگاه برق صنعتی - نام مربی : مهندس علیرضا ملوندی
1402/01/05

معرفی کارگاه برق صنعتی - نام مربی : مهندس علیرضا ملوندی

مهندسی برق: زیرمجموعه ای از مهندسی است که به مطالعه و کاربردهای مرتبط با الکتریسیته، الکترومغناطیس و الکترونیک می پردازد. می توان مهندسی برق را به دو قسمت عمده تقسیم کرد: بررسی و طراحی سیستم های انتقال و تبدیل انرژی الکتریکی؛ یا بررسی و طراحی سیستم های الکترونیکی برای پردازش و انتقال اطلاعات، نظیر رایانه ها، سامانه های مخابراتی، مدارهای مجتمع، رادارها و نظایر آن. به بیان دیگر، مهندسان برق از الکتریسیته یا برای انتقال انرژی یا برای پردازش اطلاعات استفاده می کنند.
ادامه خبر
معرفی کارگاه درودگری - کابینت سازچوبیMDF
1402/01/01

معرفی کارگاه درودگری - کابینت سازچوبیMDF

کابینت (به فرانسوی: Cabinet) قفسه ای است که گاهی در حمام و اغلب در آشپزخانه برای نگهداری مواد غذایی، لوازم پخت وپز و ظروف استفاده می شود. کابینت ها در آشپزخانه های امروزی، اغلب بیشتر فضای بین یخچال، اجاق گاز و سینک ظرفشویی را اشغال می کنند؛ ولی در حمام ها، کابینت معمولاً به صورت تکی و فقط در بالای روشویی یا توالت و به منظور نگهداری هوله، دارو یا وسایل بهداشتی استفاده می شود. نام مربی : مهندس عبداله سلامتی فر
ادامه خبر
پیام رهبر انقلاب اسلامی در آغاز سال جدید
1402/01/01

پیام رهبر انقلاب اسلامی در آغاز سال جدید

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی در پیامی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۲، سال جدید را سال «مهار تورم، رشد تولید» نام گذاری کردند. بسم الله الرّحمن الرّحیم یا مقلّب القلوب والابصار، یا مدبّر اللیل و النّهار، یا محوّل الحول و الاحوال، حوّل حالنا الی احسن الحال.
ادامه خبر
لیست آموزشگاه های آزاد مراکز آموزش فنی و حرفه ای سبزوار،خوشاب،داورزن و توابع
1402/01/01

لیست آموزشگاه های آزاد مراکز آموزش فنی و حرفه ای سبزوار،خوشاب،داورزن و توابع

لیست آموزشگاه های آزاد وابسته به مراکز آموزش فنی و حرفه ای سبزوار با شماره تلفن و نشانی آموزشگاهها
ادامه خبر
پشتیبانی از افراد کم توان
1402/01/01

پشتیبانی از افراد کم توان

پشتیبانی از افراد کم توان برای نصب این نرم افزار نیاز به ویندوز 10 است جهت دانلود به نشانی زیر بروید www.eatvto.ir
ادامه خبر
معرفی کارگاه صنعت ساختمان - نام مربی : مهندس سیدابوالفضل توحیدی نیا
1402/01/01

معرفی کارگاه صنعت ساختمان - نام مربی : مهندس سیدابوالفضل توحیدی نیا

. بنای سفت کار بنای سفت کار کسی است که بتواند پس از طی دوره آموزشی از عهده کرسی چینی ، اجرای سنگ از اره ، عایق کاری با قیر و گونی و مشمع قیر اندود روی سطوح کرسی چینی ، آجر چینی ، دیوار چینی ، ساخت و اجرای نعل درگاهی ، اجرای طاق ضربی ، اجرای راه پله و نصب سنگ پله ، کف سازی ،کرم بندی پوکه ریزی و شیب بندی پشت بام ، نصب چهارچوب درب وپنجر ه ها ، طوقه چینی چاه ، و سنگ کف پنجر ه ها برآید.
ادامه خبر
معرفی کارگاه برق جودرو - نام مربی : مهندس سید مهدی طبسی
1402/01/01

معرفی کارگاه برق جودرو - نام مربی : مهندس سید مهدی طبسی

آشنایی با سیستم برق رسانی خودرو خودرو به وسیله برق استارت می خورد و روشن می شود، توسط برق اشتعال سوخت در موتور صورت می گیرد و خودرو حرکت می کند و نهایتاً مغز متفکر خودرو، یعنی کامپیوتر با برق کار می کند. پس می توان گفت قسمت های مهم خودرو به وسیله برق باتری کار می کنند و اگر برای این قسمت ها مشکلاتی پیش آید خودروی شما با آسیب های جدی روبه رو می شود. گاهی اوقات ممکن است که قسمت های برقی خودروی شما دچار مشکلاتی شود و شما برای رفع این مشکلات مجبور شوید خودرو را به مکانیک یا باتری ساز بسپارید. این ص
ادامه خبر
معرفی تعمیرلوازم خانگی و تجاری سردکننده - نام مربیان : مهندس حبیب رضوی تبار
1401/01/01

معرفی تعمیرلوازم خانگی و تجاری سردکننده - نام مربیان : مهندس حبیب رضوی تبار

معرفی مختصر رشته : تعمیرکار دستگاه های سردکننده خانگی و تجاری کسی است که بتواند از عهده نقشه خوانی، فلزکاری، جوشکاری و لحیم کاری، عیب یابی، رفع عیوب، نصب و راه اندازی انواع یخچال و فریزر کولر گازی آب سردکن برآید.
ادامه خبر
من ماسک می زنم
1399/04/28

من ماسک می زنم

اگر دو سه نفر دور من باشند، بنده هم حتماً ماسک میزنم، کما اینکه آدم میبیند این ماسک زده نمیشود؛ خب وقتی که شما که مسئول دولتی هستید، در یک اجتماع مردمی ماسک نمیزنید، این جوانی هم که در خیابان دارد راه میرود و حوصله ی ماسک ندارد، تشویق میشود که نزند. پایگاه اطلاع رسانی KHAMENEI.IR
ادامه خبر
کارگاه اتو مکانیک - تون آپ(تنظیم موتور) - مربی : مهندس علیرضا محتشم
1397/02/31

کارگاه اتو مکانیک - تون آپ(تنظیم موتور) - مربی : مهندس علیرضا محتشم

تون آپ(تنظیم موتور) - دستگاه دیاگ یا عبارت فارسی آن دستگاه عیب یاب دستگاهی است الکترونیکی که با کامپیوتر خودرو ارتباط دیجیتالی برقرار کرده و با دریافت برخی اطلاعات از آن تعمیرکار را برای عیب یابی خودرو کمک می کند. آنچه قابل توجه هست آن است که دستگاه دیاگ یک دستگاه جادویی نیست و بیشتر زحمت عیب یابی را تعمیرکار باید شخصا برعهده داشته باشد.
ادامه خبر

  جهت شروع آزمون و آموزش با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی

روابط عمومی و پایگاه بسیج

اتاق جنگ ایران کجاست؟ - به بهانه ی خروج آمریکای جنایتکار از برجام

گزارشی درباره بیانات اخیر رهبر انقلاب

  اتاق جنگ ایران کجاست؟

  دشمنان ما فهمیده‌اند و دانسته‌اند که در جنگ سخت نظامی طرْفی نخواهند بست... این را می‌دانند که اگر وارد درگیری و برخورد سخت و نظامی با ما بشوند، پایشان گیر می‌افتد. بله، به ما ضربه می‌زنند، امّا خودشان ممکن است چند برابر ضربه بخورند؛ این را فهمیده‌اند... امروز آنچه مطرح است برای دشمنان ما، جنگ اقتصادی است. اتاق جنگ آمریکا علیه ما عبارت است از وزارت خزانه‌داری

آمریکا که همان وزارت اقتصاد و داراییشان است؛ آنجا اتاق جنگ با ما است.

(۱۳۹۷/۰۲/۱۰)

البته رهبر انقلاب، اولین بار، یازده سال پیش (سال ۸۶)، عبارت «جنگ اقتصادی» را مطرح کردند. ایشان در ابتدای آن سال با اشاره به برنامه‌های دشمن برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی‌ایران عنوان کردند: «من برنامه‌های استکبار جهانی علیه ملت ایران را در سه جمله خلاصه میکنم: اول، جنگ روانی؛ دوم، جنگ اقتصادی و سوم، مقابله با پیشرفت و اقتدار علمی.»(۱۳۸۶/۰۱/۰۱) چهار سال بعد، در سال ۱۳۹۰ نیز دراین‌باره چنین فرمودند: «همه‌ی شواهد نشان‌دهنده‌ی این است که دشمن امروز بر روی چند نقطه، تکیه‌ی اساسی دارد. از واضح‌ترین‌هایش انسان شروع کند، یکی مسئله‌ی اقتصاد است... به زانو درآوردن کشور از لحاظ اقتصاد، عقب راندن و پس راندن کشور در زمینه‌ی اقتصاد که منتهی بشود به فلج پایه‌های اقتصادی.»(۱۳۹۰/۰۳/۰۸) دو سال بعد از آن نیز، «سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی» را با هدف جلوگیری از حملات اقتصادی دشمن، به دستگاه‌های دولتی و حکومتی ابلاغ فرمودند. بعدتر، پیشنهاد تأسیس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی دردولت، به‌منظور اجرایی شدن سازوکارهای آن را نیز مطرح کردند.
* اتاق عملیات جنگ اقتصادی آمریکا
دراین بین، آمریکایی‌ها برای آنکه بتوانند در «جنگ اقتصادی» دست برتر را به همراه داشته و سازوکارهای اجرایی آن را پیاده کنند، نیاز به یک "اتاق عملیات جنگ اقتصادی" داشتند. این اتاق جنگ از سه نهاد مهم تشکیل شده است. اولین نهاد که مهم‌ترین آن هست و نقش فرماندهی در جنگ اقتصادی را ایفا می‌کند، "وزارت خزانه‌داری آمریکا" است. مأموریت اصلی این بخش، شکل‌دهی ساختار تحریم‌های بانکی و غیربانکی، حفظ ساختار مذکور، اعمال تحریم‌های اقتصادی و در نهایت تنبیه افراد و نهادهایی است که از این تحریم‌ها تخلف می‌کنند. هدف اصلی وزارت خزانه‌داری، ایجاد فضای ناامن اقتصادی برای افراد و نهادهای هدف است. همان‌طور که دیوید کوهن (یکی از مؤثرترین چهره‌های وزارت‌ خزانه‌داری در زمان اوباما که معمار اصلی تحریم‌های ایران است) گفته است: "ما فضا را برای بازیگران نامشروع (دولت‌ها، تروریست‌ها یا مجرمان) بسیار سخت کرده‌ایم که خودشان را در اقتصاد مشروع پنهان کنند. این دلیلی است که شفافیت مالی (ساخت، حفاظت و تقویت آن) هسته‌ی اصلی مأموریت وزارت خزانه‌داری است."
نهاد مهم دیگر در اتاق فرماندهی جنگ اقتصادی، "وزارت خارجه‌ی آمریکا" است. مأموریت اصلی این نهاد همراه کردن بازیگران مهم خارجی در اعمال تحریم‌ها علیه ایران است. مسئولان وزارت خزانه‌داری از اصطلاح "دیپلماسی مالی" برای تبیین این وضعیت استفاده کردند؛ چراکه بخشی از اقدامات وزارت خزانه‌داری و وزارت خارجه‌ی آمریکا سفر به کشورهای مختلف طرف تجاری ایران و توجیه آن‌ها برای همراه شدن در اعمال تحریم‌ها بوده و هست. برای مشخص شدن ابعاد این موضوع، خوب است به گزارش بازوی نظارتی کنگره‌ی آمریکا اشاره کرد. این گزارش که در سال ۲۰۱۳ تهیه شده است، بیان می‌کند که وزارت خزانه‌داری با همکاری وزارت خارجه‌ی آمریکا در مدت دو سال، ۱۴۵ مؤسسه‌ی مالی را در شصت کشور جهان درباره‌ی تحریم ایران توجیه کردند و به‌طور ویژه به کشورهایی مانند امارات متحده‌ی عربی، که نقش مهمی‌ در تعاملات اقتصادی ایران دارد، سفر کرده و نظام مالی آن را برای اجرای تحریم‌ها توجیه کرده است. نهاد دیگر درگیر جنگ اقتصادی علیه ایران، سازمان اطلاعات آمریکا (سیا) است. این نهاد تمرکز اصلی‌اش بر کشف روش‌های پیچیده‌ی دور زدن تحریم است. اطلاعاتی که از طرق جاسوسی و امنیتی به دست می‌آید، در اختیار وزارت خزانه‌داری قرار می‌گیرد تا توسط آن بررسی شود و برخوردهای لازم صورت گیرد.
* اتاق عملیات جنگ اقتصادی ما کجاست؟ 
اما متأسفانه با همه‌ی توصیه‌هایی که رهبرانقلاب در این زمینه داشتند، و با همه‌ی اقداماتی که اتاق جنگ آمریکا علیه ایران انجام داد، آرایش اقتصادی کشور تغییر خاصی نسبت‌به گذشته نکرد. انتظار این بود که با توجه به جنگ اقتصادی، اقدامات مهمی‌ در راستای کاهش وابستگی به نظام اقتصادی جهان در ایران صورت گیرد که این مهم صورت نپذیرفت. حتی اقدامات پدافندی در مقابله با تحریم‌ها به‌کندی و در بیشتر موارد بعد از مشاهده شدن آثار تحریم‌ها صورت می‌پذیرفت. منظور از اقدامات پدافندی، کارهایی مانند کاهش استفاده از شبکة سوئیفت، یا پیگیری پیمان‌های پولی دوجانبه است که می‌تواند تا حد بسیار زیادی ضربه‌پذیری نظام بانکی ایران را نسبت‌به تحریم‌ها کاهش دهد. پیمان پولی هم هزینه‌ی اعمال تحریم را برای آمریکا افزایش می‌دهد و هم قدرت رصد و اشراف آن را به چالش می‌کشد.
با توضیحات فوق، واضح است که جنگ اقتصادی، یک واقعیت انکارنشدنی است و دشمن در حال طراحی و اجرای برنامه‌های مستمر برای افزایش فشار اقتصادی علیه ایران است تا بتواند مسائل باقی‌مانده‌ی خودش را با ایران حل کند. بنابراین در جنگ اقتصادی باید متناسب با جنگ، آرایش اقتصاد را شکل‌ داد. اما متأسفانه در اقتصاد کشور آرایش جنگی وجود ندارد. باید همه‌ی مسئولین و نخبگان کشور به این باور برسند که ریشه‌ی اصلی آسیب‌پذیری ما در جنگ اقتصادی، ‌ درونی است و تنها با تکیه به درون مرتفع می‌شود. کشوری که استعداد ساخت تجهیزات پیشرفته و بسیار پیچیده‌ی نظامی‌و هسته‌ای دارد، به‌راحتی می‌تواند مشکلات اقتصادی را حل کند. تنها نیاز به اراده و تمرکز بر ظرفیت‌های داخلی است.

سخن هفته نشریه‌ی خط حزب‌الله